Valse start doet Zwanenburg opnieuw de das om

ZWANENBURG Trainer Simsek van Zwanenburg kan in zijn nabeschouwing op de met 2-1 verloren wedstrijd tegen OSV kort zijn: "Ik val in herhaling, we zijn weer slecht begonnen aan de wedstrijd en dat moeten we opnieuw met een nederlaag bekopen. Het lijkt wel een mentaliteitskwestie".

Zwanenburg creëert die eerste helft geen enkele kans. Het komt voor de rust met 2-0 achter. Simsek daarover: "zij nemen een korte corner, de speler aan de bal kan zo het 16-meter gebied in wandelen. Via een kluts scoren zij". Ook de tweede goal noemt hij onnodig: "Een van mijn spelers wordt niet gecoached, zijn directe tegenstander neemt de bal over en kan alleen op de keeper aflopen, 2-0".

In de tweede helft laat Zwanenburg een ander gezicht zien volgens Simsek: "Dan kan het dus kennelijk wel. We maken de 2-1 via Patrick Selfie, daar ging prima positiespel van onze middenvelders aan vooraf. De laatste 20 minuten spelen we 1-op-1 en moeten we op enig moment gewoon een strafschop krijgen, maar de scheidsrechter heeft dat moment gemist".

Zwanenburg verliest dus weer. Bij de wedstrijd was ook Eugene van den Bor aanwezig. Hij liep vorige week een dubbele beenbeuk op in de wedstrijd tegen Diemen. Simsek daarover: "Hij was er vandaag in zijn rolstoel bij. Prachtig om te zien, die betrokkenheid". Volgende week speelt Zwanenburg thuis tegen ASV Arsenal.