• Club van de Week uitreiking aan RKSV Pancratius

    pr

Pancratius superblij met 10.000 euro van VriendenLoterij

BADHOEVEDORP RKSV Pancratius is vorige week door de VriendenLoterij benoemd tot 'Club van de Week'. De bijbehorende bijdrage van 10.000 euro gaat naar het vervagen opknappen van het versleten panna-veld.
Werner Leermakers (jeugd- en vice-voorzitter) en Harry den Arend (voorzitter) van RKSV Pancratius: "Het terrein van de club veroudert en we wachten op groen licht om de club te kunnen verhuizen naar een nieuwe plek. Tot die tijd willen we zorgen voor een maximale voetbalbeleving voor onze leden. Daar hebben we een bruikbaar en fatsoenlijk panna-veld voor nodig. Dankzij deze bijdrage kunnen onze leden direct profiteren van dit mooie initiatief."

Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.