Voetbalschool Ladru Academy start binnenkort

NIEUW-VENNEP  Het eind van het voetbalseizoen is in zicht over twee maanden. Maar voetballers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar in de Haarlemmermeer die zich graag verder willen ontwikkelen, kunnen binnenkort deelnemen aan voetbaltrainingen bij de Ladru Academy.

GECERTIFICEERDE-TRAINERS Ladru Academy start 30 mei met een zes-weekse cursus, bestaande uit twaalf trainingen. Deze vijf kwartier durende training gaat plaatsvinden op maandag en woensdag. De F-en E-pupillen starten om 17.00 uur en de D-pupillen om 18.30 uur. De inschrijving is open en er wordt getraind op de DIOS-voetbalvelden. Tegelijkertijd start een tweede cursus bij SCW in Rijsenhout. Iedere jongere die van voetbal houdt, kan zich inschrijven ongeacht talent of niveau.

"We willen als voetbalschool wel onderscheidend zijn. Het gaat om een relatief korte periode van zes weken. Trainers met gevestigde namen zullen mede de cursus verzorgen en er wordt een duidelijke leerlijn gevolgd. De bedoeling is dat je als voetballer na de cursus echt vorderingen hebt gemaakt.

SMARTGOALS Tijdens een training heb je als voetballer bij Ladru Academy verschillende trainers omdat er gerouleerd wordt. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan looptraining. Ladru: "We hebben ook techniek-training met innovatieve materialen zoals SmartGoals. Met deze Goals kun je eindeloos variëren in je oefeningen"

INDIVIDUELE AANDACHT Er is per cursus plaats voor maximaal 150 kinderen. De animo blijkt nu al groot te zijn, want de aanmeldingen stromen binnen. "We willen met een maximaal aantal  kinderen per groep werken zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. De deelnemers worden ingedeeld op niveau en leeftijd."

Elk kind heeft zijn uitdagingen nodig. De cursussen zullen in het vervolg vaker worden gegeven tijdens schoolvakanties op verschillende voetballocaties.  

Ladru laat weten dat de cursussen ook in het buitenland gegeven gaan worden. "Alle know-how hebben we in huis. Wellicht dat in een later stadium ook amateurtrainers getraind zullen worden door Ladru Academy-trainers om de trainingen op de clubs naar een hoger niveau te brengen." 

 

Inschrijven kan via:

www.soccer-play.com.