VVC kan seizoen afsluiten met groot feest

NIEUW-VENNEP Het heeft er heel lang heel spannend uitgezien voor VVC, dat zelfs voortijdig een trainer zag vertrekken. Maar op de slotdag van de reguliere competitie was er toch volop ruimte voor feest. Mede dankzij de winst op Pancratius.

VVC eindigt daardoor (en door de eerdere winstpartijen van de laatste weken) op de 8e plaats in de 3e klasse B, waar Pancratius het met de 11e plaats moet doen.

Feest dus op het complex van VVC waar de spelers van het eerste duidelijk laten weten dit seizoen echt af te willen sluiten (en snel te vergeten) om er volgend seizoen weer keihard voor te gaan. Dat is dan opnieuw onder leiding van Rick van IJzendoorn die dit seizoen tussendoor het trainen overnam van Rini van Roon.

Over de laatste wedstrijd zelf kan Van IJzendoorn overigens kort zijn. Geen goede eerste helft, wel een betere tweede en twee doelpunten van respectievelijk Van Groenigen en Vilsteren. "Het eerste en het tweede zijn veilig, dus de doelstelling is gehaald. En nu vakantie vieren."

Dat laatste zegt Pancratius hoofdtrainer Patrick van Leeuwen overigens ook: "Het seizoen heeft lang genoeg geduurd. Tijd voor vakantie. Over een paar maanden dan staan we er weer."