Zwanenburg blijft ongeslagen

ZWANENBURG VV Zwanenburg heeft de uitwedstrijd tegen Onze Gezellen gewonnen met 1-4. Het team van trainer Mehmet Simsek liet vooral in de eerste helft heel goed voetbal zien.

Het eerste kwartier ging nog wel rommelig. Daarna kwam er rust bij het team van Simsek en werd de tegenstander onder grote druk gezet. Justin Schouten kon de openingstreffer scoren. En door twee treffers van Mark Mul was nog voor de pauze het duel beslist. In de tweede helft kregen de spelers als opdracht mee om balbezit te houden en verder uit te lopen. Dat ging niet naar wens en de thuisploeg kreeg zelfs nog even hoop na het scoren van de enige treffer. Rick van Veen kon in de slotfase nog 1-4 scoren. Simsek was redelijk tevreden. "Het was beter geweest als we de tegenstander nog niet even hoop hadden gegeven. We moeten nog leren dat sneller af te maken. Blij ben ik er natuurlijk mee dat we uit drie wedstrijden negen punten hebben."

De komende tegenstander is DSS dat de reputatie heeft te fysiek te spelen. Simsek: ,We gaan gewoon ons eigen spel laten zien en ik heb er alle vertrouwen in dat we deze wedstrijd ook weer winnend gaan afsluiten, en dan staan we er nog beter voor aan kop van de ranglijst.'