Zwanenburg laat kans op dubbele cijfers liggen

ZWANENBURG Zwanenburg is het seizoen prima begonnen door BSM met 1-5 te verslaan. Vanaf de eerste minuut werd de tegenstander onder druk gezet. Door Rick van Veen en Patrick Selvie stond het met rust 0-2. Trainer Mehmet Simsek: "We lieten prachtig spel zien en de tegenstander mocht blij zijn dat het niet al 0-5 stond", laat trainer Mehmet Simsek weten.

Zwanenburg begon het tweede bedrijf zwak en daardoor kregen de Bennebroekers weer moed en scoorde 1-2. Daarna kwam Zwanenburg weer sterk terug. "We hebben een goede ploeg alleen als we even minder ons best doen komen we direct in de problemen. Hopelijk is dat voor de jongens een goede les geweest, een wedstrijd duurt nu eenmaal negentig minuten."

Door Tim Hollander en van Veen werd het al snel 1-4. De laatste treffer van de middag werd gemaakt door Bas van Leijen. "Als we zo blijven spelen kunnen we onze ambitie, en dat is promoveren, bereiken. Het is alleen jammer dat we de dubbele cijfers vandaag niet hebben bereikt met zoveel kansen. De volgende week ontvangen we thuis DIO. Die hebben vandaag met grote cijfers verloren en willen ongetwijfeld sportief revanche nemen."