Zwanenburg wint van DSOV in wedstrijd zonder betekenis (2 - 1)

ZWANENBURG De derby van vanmiddag tussen Zwanenburg en DSOV ging nergens om. Zwanenburg was al gedegradeerd en DSOV pakte vorige week al de derde periodetitel.

Trainer Anneese van DSOV: "Ik speelde zonder Jessie Molenaar, Joey Carolina, Hoover Noorman, Martijn Nelis, Martijn Goedknegt, Just van Wijk Sander Claassen en Jason Esseboom. Voor ons was het zaak om geen blessures op te lopen en dat is gelukt. Ik weet niet wat er in Zwanenburg gebeurd is, maar ik zag bij hun best wel een paar aardige spelers. Wij zijn nu klaar, dat wil zeggen, wij kunnen ons nu voorbereiden op de nacompetitie. We spelen tegen Houten. Ik zal trainer Jimmy Simons van SV Hoofddorp morgen even bellen".

Trainer Mehmet Simsek is uiteraard tevreden met de behaalde overwinning tegen DSOV: "Ik heb vandaag een aantal A-junioren en jongens uit het tweede elftal opgesteld. Door deze overwinning hebben we het seizoen toch nog een beetje positief kunnen afsluiten. We hebben het afgelopen seizoen elke keer wel kansen gehad. Uiteindelijk mis je de nacompetitie op 2 punten, dat is wel ontzettend jammer. Maar goed, we moeten nu vooruit kijken. De doelpunten werden vanmiddag gemaakt door 2 jongens uit het tweede elftal; Joshua van Mauw en Tim Remer. We trainen aanstaande vrijdag nog een keer en daarna ronden we het seizoen gezamenlijk af".