Zwanenburg wint voor vierde keer op rij

ZWANENBURG Vv Zwanenburg won met 3-1 van DSS. Door dit resultaat blijft het team van trainer Mehmet Simsek samen met NFC en HBC aan kop van de vierde klasse staan.

Al na vijf minuten kon Tim Hollander de openingstreffer scoren. Daarna verzuimde de thuisploeg om het duel snel te beslissen. Simsek: ,We vergaten druk te blijven zetten en dat is dom want nu kreeg de tegenstander weer wat hoop.' Via een vrije trap werd het 1-1, daarna gaf Zwanenburg weer extra gas en werd de tegenstander onder grote druk gezet. Door een eigen doelpunt werd het 2-1. In de tweede helft kreeg DSS geen enkele kans. Zwanenburg speelde als hecht collectief en hield de bal ook prima in de ploeg.

DSS liet een sportieve indruk achter. Door Rick van Veen werd het nog 4-1. Simsek en zijn manschappen gingen met een goed gevoel naar de kleedkamer. ,We laten al vier keer op rij zien makkelijk te kunnen scoren en ons spel is goed. Komende week zijn we vrij, de week daarop wacht de zware klus tegen Terrasvogels dat op de vierde plek staat.'