Baarden, banjo's en violen in Duycker

HOOFDDORP Zaterdag 7 oktober komt het leukste rondreizende folkfestival 'Folkfest' naar Duycker. Shawn James & The Shapeshifters zorgen samen met andere bands voor geliefde

southern/americana muziek.

Shawn James & The Shapeshifters Shawn James & The Shapeshifters is een band uit Arkansas. Dat deze muzikanten uit het zuiden van Amerika komen is goed te horen aan hun rauwe muziek met banjo's en violen. De band wordt door vele muziekgenres beïnvloed en valt niet in een hokje te plaatsen. Zowel blues, gospel, rock en folk-invloeden zijn terug te vinden in hun muziek. Kaarten zijn 9 euro in de voorverkoop en de deuren gaan om 20.00 uur open.

JORDAN MATTHEW YOUNG Jordan Matthew Young is een rasechte southern-blues artiest die het voor elkaar krijgt om jaarlijks meer dan 200 shows neer te zetten. Hij trekt met

zijn band door Amerika en sinds 2017 ook door Europa. Gitaarvirtuoos Jordan op gitaar in combinatie met zijn gouden strot maakt Jordan Matthew Young een juweeltje die niet tussen de grote namen zal misstaan.

HECTIC HOBO Hectic Hobo bestaat uit wild west gypsy rockers uit Utah. Met hun americana / gypsy folk muziek touren ze door heel Amerika. Ze laten prachtige nummers horen over moord, liefde en mexico, in een heerlijk Americana / folk jasje. Een ware traktatie voor de bezoekers.