• PR

Boomgaardfestijn, het festival voor papa's en familie

HOOFDDORP Podium Duycker en landgoed De Olmenhorst slaan opnieuw de handen ineen voor een tweede evenement in de boomgaard op zondag 18 juni. De bloesem wordt ingeruild voor de zomerzon en landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek veranderd in het decor voor een festival voor papa's en familie. Het Boomgaardfestijn duurt van 12 tot 18 uur en de entree is gratis.

Na een succesvolle eerste editie van het Bloesemfestival staat nu het Boomgaardfestijn voor de deur. Op deze zomer-zondag geven krijgen alle lieve papa's wat extra aandacht. Het is dan tenslotte Vaderdag en dat moet gevierd worden met live muziek, een BBQ en leuke activiteiten voor de hele familie.

Terug in schoolbank Er staat een gevarieerd programma klaar voor alle bezoekers, dat een beetje extra speciaal is voor alle papa's. Er is namelijk de mogelijkheid om alle papa's terug de schoolbanken in te sturen met een echt biercollege van Gulpener! Naast het biercollege kan er een bezoek gebracht worden aan Papa's Bazaar en kunnen kinderen zich vermaken bij het Familieduycken onderdeel met diverse activiteiten voor kinderen. Live muziek wordt verzorgd door de band 'Water'. Water is een band met een voorliefde voor country en folk muziek en dit brengen ze met plezier over naar het publiek.

Boomgaard BBQ Wat kunnen vaders goed en waar houden ze van? Barbecueën! Daarom is er deze middag ook een stoere Boomgaard BBQ. Tussen 15 en 18 uur kunnen bezoekers een picknickmand ophalen en een bbq. De kosten hiervoor zijn € 26,50 per persoon; Kinderen: €14,50 per persoon. Een picknickmand kan gereserveerd worden door naam, telefoonnummer, aantal personen en leeftijden van de (eventuele) kinderen te vermelden.

Kijk voor meer informatie op

www.duycker.nl of www.olmenhorst.nl.