Breed programma bij Cinemeerse deze week

THE MOUNTAIN BETWEEN US Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd.

The Mountain Between Us is geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar-winnares Kate Winslet en Idris Elba. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin. De film gaat donderdag 26 oktober in première.

JIGSAW Na jaren van afwezigheid is de horrorklassieker weer terug. Wanneer er door de hele stad lichamen opduiken, elk op een gruwelijke manier om het leven gebracht, wijzen alle sporen naar de overleden moordenaar John Kramer. Is hij terug om de wereld eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven of is het een val opgezet bij een moordenaar die zijn eigen spel speelt? Regisseur van de horrorfilm is Peter Spieri. De film gaat 26 oktober in première.

BOTOKS Botoks vertelt de verhalen van verschillende mannen en vrouwen die in een ziekenhuis werken waar iedere dag bloed, zweet en tranen vloeien.

Regisseur Patryk Vega laat zien dat het er in de Poolse medische wereld niet minder gewelddadig of corrupt aan toe gaat dan bij de politie en de maffia, het onderwerp van Vega's vorige film Pitbull, Tough Women. Ook Botoks gaat 26 oktober in première.