• Saskia Kerkhoff

Cabaretier Marco Lopes met Moedt in Het Oude Raadhuis

HOOFDDORP Zijn we het al man even kwijt? Of stellen we ons een beetje aan? En hoe zit het met de jonge generatie? En het geworstel met hun identiteit? En kan Marco zich nog meten met de jongere generatie? Marco's nieuwe show Moedt gaat over de zoektocht naar de man in deze tijd.

Veel vragen maar Marco houdt het luchtig, die komt net terug van een retraite weekend en kan er voorlopig weer even tegen aan.

Lopes is een cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling 'Saudade. In datzelfde jaar won Marco de juryprijs tijden de Comedyhuis Comedy Competitie. In 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Hij maakt in zijn nieuwe show Moedt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Hij heeft zijn debuutshow zeker op de kaart gezet, dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.

Hij is woensdag 9 maart te zien vanaf 20.30 uur in Het Oude Raadhuis. Kaarten van 15 euro zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of 023-5563707.