• Left to right: Julianne Moore as Margaret and Matt Damon as Gardner in SUBURBICON, from Paramount Pictures and Black Bear Pictures.

    Photo Credit: Hilary Bronwyn Gay

Deze week in Cinemeerse

HOOFDDORP Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek. Maar, het is niet de enige film die vanaf deze week te zien is bij Cinemeerse.

SUBURBICON Suburbicon tekent een hilarisch, gewelddadig en absurd beeld van wat er gebeurt als 'gewone mensen' een misdaad beramen. Welkom in Suburbicon: een Amerikaans voorstadje met prachtige huizen, smetteloze tuintjes en keurige gezinnen. Wanneer Gardner Lodge (Matt Damon), zijn vrouw Rose (Julianne Moore) en hun 10-jarige zoontje Nicky op een dag te maken krijgen met een gewelddadige overval, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen. Chantage, verraad en wraak nemen al snel de overhand in Suburbicon. De komedie- en crimefilm gaat donderdag 16 november in première.

JUSTICE LEAGUE Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Superhelden tesamen: Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Jason Momoa als Aquaman en Ray Fisher als Cyborg. Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. De actie- en avonturenfilm gaat 16 november in première.

C'EST LA VIE! Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17de -eeuws kasteel. Alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Regisseur van de komediefilm is Olivier Nakache. Ook deze film gaat donderdag in première.