• Eigen foto

Duo Panarpa op Zondagmiddagpodium in Burgerveen

BURGERVEEN Het Duo Panarpa staat 13 januari vanaf 14.00 uur op het podium van dorpshuis Marijke in het kader van het Zondagmiddagpodium. Marijke is te vinden aan de Oude Venneperweg 24 in Burgerveen.

Duo Panarpa bestaat uit fluitiste Desirée Vergers en harpiste en tevens verteller Carla Bos. Zij spelen al sinds 1991 met elkaar. Voor hen staan kwaliteit en plezier in musiceren voorop.
In dorpshuis Marijke vertellen zij het verhaal over de god van de liefde Eros (ook Cupido of Amor genoemd). Laat u betoveren door Eros’ eigen geliefde Psyché en door de liefdespijlen die hij afschiet op nimfen, Pan, Odysseus, Orpheus en zelfs op zijn eigen moeder Aphrodite.

CONCERTVERTELLING De concertvertelling wordt ondersteund met passende muziekstukken uit hun uitgebreide en veelzijdige repertoire. Dat bestaat uit een combinatie van diverse muziekstijlen: barok, klassiek, romantisch, modern, salonmuziek, jazz- en pop-arrangementen. Het wordt zeker een bijzondere muzikale middag.

Kaarten kosten 5 euro, inclusief een kopje koffie of thee zijn. Ze zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voorafgaand aan de voorstelling verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij Meerwaarde via 023-5698873.

BEGRIP Het Zondagmiddagpodium is al meer bijna 20 jaar een begrip. Elk jaar houdt Meerwaarde van oktober tot eind april elke zondag een voorstelling in verschillende dorpen in Haarlemmermeer. Het Zondagmiddagpodium heeft een afwisselend programma. De ene keer kan het publiek luisteren naar muziek, de andere keer is er cabaret of theater. De keuze is groot, maar gezellig is het altijd. Het programmaboekje verschijnt twee keer per jaar en is te vinden in alle dorpshuizen en wijkgebouwen, bibliotheken en bij Meerwaarde in Hoofddorp.