• Het podium van The Shack staat de komende weken vol met muzikanten.

    Eigen foto

Eerbetoon aan Golden Earring in The Shack

OUDE MEER Golden Earring, wie kent ze niet? De oudste nog bestaande rockband van Nederland (de band werd al in 1961 opgericht) en een van de langst bestaande bands ter wereld. Zondag 27 mei staat een undercoversessie rond deze Haagse helden gepland in The Shack.

Golden Earring heeft de afgelopen decennia zowel nationaal als internationaal succes gehad met hits als 'Radar love', 'Twilight zone' en 'When the lady smiles'. Volkomen terecht dus, dat deze op en top Nederlandse rockers een eerbetoon krijgen in The Shack.

Dat gebeurt tijdens een spetterende undercoversessie door een indrukwekkende line-up. Aan zanger Martin van der Starre (Woodstock The Story), Dennis van Hoorn op drums (Najib Amhali), Ron Knoesters op gitaar (Billy the Kid) en op bas Dave Bordeaux (Diesel/Billy The Kid) is dat wel besteed. Zij staan deze zomer ook op de Zwarte Cross, maar komen eerst naar The Shack om een ode te brengen aan Golden Earring.

MONDHARMONICA Uiteraard is er in The Shack de komende weken nog veel meer te beleven. Zo kan het publiek zaterdag 2 juni terecht bij Benjamin Harmonica Highschool in Concert. Een avond live muziek waarbij de mondharmonica centraal staat. Zondag 3 juni staat The Damn & Dirty op het podium. Deze band brengt rauwe deltablues vol huilende slidegitaar, krachtige zang, smaakvolle fingerpicking en rauwe bluesharp.

Zondag 10 juni is het tijd voor wederom een undercoversessie. Ditmaal staat de Britse band Dire Straits centraal. Zes muzikanten brengen deze dag een wervelend eerbetoon aan de band van Mark Knopfler, die de wereld hits als 'Sultans of swing', 'Brothers in arms' en 'Money for nothing' schonk.

Zondag 27 mei gaan de deuren vanaf 15.00 uur open, de undercoversessie begint om 16.00 uur. Entree kost 10 euro. The Shack is te vinden aan de Schipholdijk 253B, meer informatie over het programma en de openingstijden is te vinden via de website www.the-shack.info.