• Eigen foto

Ernst Jansz live in ‘Music Talks’

HOOFDDORP Na de eerste geslaagde editie met zangeres Anneke van Giersbergen, is het nu de beurt aan liedjesschrijver en multi-instrumentalist Ernst Jansz (Doe Maar). Voor de tweede aflevering van de onlangs gestarte serie live-interviews ‘Music Talks!’ komt  Ernst Jansz op donderdag 5 april voor een diepte-interview met Patrick Lamberts (Musicmaker, Aardschok, The Legacy Of Music) naar Poppodium Duycker.

Geïnteresseerden kunnen in een huiselijke sfeer onder het genot van hapjes en drankjes hun idool, inspiratiebron of collega beter leren kennen. Het publiek krijgt daarbij ook de kans om zelf vragen te stellen. Daarna brengt Jansz enkele nummers akoestisch ten gehore. Tot slot is er ruimte voor bezoekers om een handtekening te vragen en wordt huismuziek afgespeeld die door Jansz zelf is uitgekozen. Kaarten voor deze intieme setting zijn gelimiteerd en vanaf nu verkrijgbaar.

Live-gesprekken met boeiende artiesten voor een publiek: met die insteek is Poppodium Duycker aan Music Talks! begonnen, een reeks live-interviews voor publiek, die ook zelf de kans krijgt om vragen te stellen.Tijdens het gesprek wordt ingegaan op zijn of haar persoonlijke leven, ambities, inspiratiebronnen en (artistieke) keuzes. Aan de hand van anekdotes en inspirerende beeld- en geluidsfragmenten, deels gekozen door de gast zelf, wil Duycker fans en andere geïnteresseerden een zo compleet mogelijk beeld weergeven van de persoon én artiest.