• FS-27.dng

    Eigen foto
  • FS-2454.dng

    Eigen foto
  • FS-149.dng

    Eigen foto

'Film Stars Don't Die in Liverpool'

HOOFDDORP Annette Bening schittert in het romantische drama 'Film Stars Don't Die in Liverpool' als de excentrieke Oscarwinnares Gloria Grahame. De film is zondag 22 april om 20 uur te zien Het Oude Raadhuis.

De ooit zo geliefde Hollywood-actrice Gloria Grahame slijt tegenwoordig haar dagen in kleine theaters. Op tournee door Engeland ontmoet ze de jongen acteur Peter Turner (Jamie Bell) die al snel in de ban raakt van de legendarische femme fatale.

Wat begint als een vurige affaire, ontwikkeld zich gaandeweg tot een diepe relatie. Hoewel Gloria bijna dertig jaar ouder is, blijkt Peter de enige persoon te zijn bij wie ze troost kan vinden. Hun passie en levenslust worden echter zwaar op de proef gesteld wanneer Gloria ernstig ziek blijkt te zijn.

Annette Bening, die de laatste jaren die ene na de andere sterke vrouwenrol speelt, is ook in deze film weer fabuleus. Ze zet een krachtige, soms onuitstaanbare vrouw neer die worstelt met haar vergane glorie en haar eenzaamheid. Het is een film vol romantiek, drama maar ook humor. Een geslaagde film over een vergeten Hollywood-actrice.