• Scott Patrick Green

Filmhuis Pier K draait Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

NIEUW-VENNEP De film Don't Worry, He Won't Get Far on Foot is op vrijdag 4 januari om 20 uur te zien bij Filmhuis Pier K. Deze film vertelt het verhaal van John Callahan, die na een wilde feestnacht voor de rest van zijn leven in een rolstoel belandt. Hoe te overleven na zo'n klap?

John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor én een drankprobleem. Na een wilde feestnacht komt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel terecht. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie komt John terecht in een excentrieke AA-groep, waar hij een vriend (Jonah Hill) voor het leven maakt. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde. 

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost 8,50 euro en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen 1,50 euro korting. 

Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of via (023) 566 95 65 (op werkdagen). Ook zijn kaartjes te koop op de avond zelf.