• Eigen foto

Folkband Unicorn speelt 'Even in Ierland'

ZWANENBURG Het Zondagmiddagpodium presenteert op 27 januari om 14.00 uur de Folkband Unicorn met een feestelijk muziek- en dansprogramma 'Even in Ierland' in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141.

Unicorn is een zeer veelzijdige (swing) folkband met een brede interesse in Keltische muziekstijlen. Zij brengen een boeiend en feestelijk programma van zowel traditionele liedjes en dansmelodieën als meer eigentijdse muziek.

Op deze Ierse middag speelt Unicorn louter Keltische muziek. Alle muzikale richtingen in de Ierse muziek komen aan bod. Bovendien komen er een aantal professionele danseressen mee, die hun creativiteit tot uiting brengen in een zelfontworpen show van diverse Ierse dansen op de muziek van Unicorn. Zij zijn een dansend bewijs van de Ierse cultuur. Op flitsende Ierse dansmuziek trakteren zij u op een wervelende show bestaande uit een combinatie van jigs, reels, hornpipes en set-dances, waarop wordt gedanst met zowel soft shoes als hard shoes.

U zult versteld staan van het flitsende voetenwerk dat 'exact gelijk' voorgeschoteld wordt. Een spetterend feest op het 20-jarige Zondagmiddagpodium! 20-jarig bestaan van het Zondagmiddagpodium.

Kaarten à 5 euro inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde via (023) 569 8873.