• Cookhouse

Frisse Duyck: daagt uit tot nieuwe muziek

HOOFDDORP Bezoekers kunnen op donderdag 25 oktboer voor het eerst een 'Frisse Duyck' nemen bij Poppodium Duycker met Cookhouse, Ky., en To Be We. Nieuwe namen uit de muziekscene, die op het punt staan om door te breken, krijgen in de reeks 'Frisse Duyck' een podium in Hoofddorp.

De programmeurs van Duycker willen op deze manier uitdagen tot het ontdekken van nieuwe bandjes, nieuwe artiesten en nieuwe muziek. Ze speuren hiervoor stad en land af en bezoeken popprijzen en  talentenprogramma's om een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen. Tijdens elke editie van 'Frisse Duyck' staan er drie acts op het podium en de entreeprijzen zijn laag.

Op donderdag 25 oktober staan drie afwisselende indie-acts geprogrammeerd. Cookhouse is in 2018 benoemd tot 3FM talent voor de maand april en ze waren de meest geboekte band tijdens de Popronde van 2017. Nu ook hun vierde single 'Choices' haar weg heeft gevonden naar de radio groeit het succes van de mannen door. 

Pure popsongs met grootse gebaren die doen denken aan artiesten als Ryan Adams en Ben Howard. Melancholisch, nostalgisch en meeslepend, vertroetelend en kil tegelijk; KY.

Een single uitbrengen per week; dat is ambitieus! To Be We uit Stuttgart doet het momenteel iedere dinsdag. Hun intieme sound is er klaar voor om nu ook live te worden overgebracht.

Voor degene die een 'Frisse Duyck' aandurft zijn kaarten verkrijgbaar op de website en aan de kassa van Poppodium Duycker. Aanvang 20 uur.