• One Pix©

Gin & Juice ft. Fly & Netik in podium Duycker

HOOFDDORP De avond en de nacht van zaterdag 20 mei zal podium Duycker veranderen in een grote traktatie voor liefhebbers van hiphop, R&B, dancehall en alles wat daar tussenin zit. De avond zal beginnen met Scratch showcases met daarna een mogelijkheid tot een knallend afterparty. Er zijn verschillende soorten kaarten en tijden voor dit evenement beschikbaar.

Tijdens de Scratch Showcases - van 21 tot 23 uur - zullen verschillende DJ's hun kunsten laten horen. Zo zullen DJ Fly & DJ Netik aanwezig zijn. Deze DJ's hebben meerdere records op hun naam staan en deden beide meerdere keren mee aan de DMC World Championships.

Ook DJ DNS is aanwezig Hij draaide op grote festivals, deed scratches voor diverse albums (o.a. Typhoon), deed live shows, tourde met bekendheden als Diggi Dex en vertegenwoordigde Nederland meerdere malen op verschillende wereldkampioenschappen

DJ Irie ontbreekt ook niet in deze line-up. DJ Irie is een turntable kampioen waar je een boek over kan schrijven. Hij won meerdere kampioenschappen, deed vele shows en blijft zichzelf nu verbeteren omdat 'stijl' geen vast concept is volgens hem.

Afterparty De afterparty - van 23 tot 04.00 uur - zal verzorgd worden door DJ Turne en DJ TLM. Turntablist DJ Turne is een man waar echte hiphop liefhebbers hun hart bij op kunnen halen. Hij heeft optredens geopend voor grootheden als Snoop Dogg en de Black Eyed Peas en gescratcht voor artiesten als Zwart Licht en Ali B.

DJ TLM is een Amsterdamse allrounder en ontwikkeld zich al 25 jaar. Hij is een open format club/festival-dj, turntablist, producer en al 18 jaar de vaste tour-dj van bekendheid Brainpower.