• PR

Griezelen en ontmoeting met Paul van Loon bij kinderboekenfeest

HOOFDDORP Het Cultuurgebouw organiseert zondag 8 oktober het jaarlijkse Kinderboekenfeest. Griezels en andere leuke engerds staan dit jaar centraal. Het belooft een loeispannend feest te worden en de hele dag valt er van alles te griezelen.

Het kinderboekenfeest is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten te beleven zoals workshops, een voorstelling van kinderboekenschrijver Paul van Loon, signeersessies van diverse kinderboekenschrijvers en meer.

Een kaartje voor de voorstelling van Van Loon kost 12,50 euro. Een workshop kost 2 euro. Het hele programma en kaartverkoop zijn te vinden op www.hetcultuurgebouw.nl. Kaartjes zijn ook verkrijgbaar aan de kassa in de passage van Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein.

PROGRAMMA Om 10.30 uur beginnen de diverse workshops zoals: griezelmuziek produceren, griezeldans, griezelmaskers maken, toveren met fluoriserende verf en camera-acteren. Ook is het in de ochtend mogelijk om kinderboekenschrijvers Thijs Goverde en Georgien Overwater te ontmoeten. Zij zetten met veel plezier hun handtekening in een boek.

Om 12.00 uur begint de voorstelling De kunst van het griezelen van Van Loon en andere 'snuiters'. Van Loon signeert ook boeken.

In de middag kan worden deelgenomen aan diverse workshops zoals: madscience proefjes, digitaal griezelen en griezeltheater maken. Kinderboekenschrijvers Reggie Naus en Jozua Douglas zijn er in de middag om handtekeningen te zetten.