• Podium The Shack

    Berry Kok

Grote band brengt eerbetoon aan Tom Jones

OUDE MEER Een acht man sterke band betreedt zondag 14 april om 16.00 uur het Shack podium, Schipholdijk 253B, om eerbetoon te brengen aan de muziek van wereldster Tom Jones.

Voor deze sessie hebben ze zich vooral laten inspireren door de Live in Las Vegas plaat. Vooral in de jaren zestig en zeventig was Tom Jones een wereldster en een sekssymbool. Hij scoorde vanaf 1965 hits zoals: 'Delilah', 'The Green Green Grass of Home' en 'She's a Lady'. In de jaren '60 liet Jones zich begeleiden door een paar jonge gasten die een legendarische ritmesectie vormden; Big Jim Sullivan op gitaar, John Rostill op basgitaar en Chris Slade op drums. John Rostill ging later bij The Shadows spelen, Big Jim Sullivan speelde op 750 platen als sessiemuzikant en Chris Slade kwam terecht bij... AC/DC.

De lat ligt hoog, maar sessie-leider Chris van de Meer heeft een stel topmuzikanten om zich heen verzameld. De band bestaat uit: Drums: Chris van der Meer, zang: Ger Savelkoul, gitaar: Ulrich de Jesus, toetsen: Rik van der Ouw, basgitaar: Marc Tromp, saxofoon: Erwin van Wieringen, trombone: Lennart de Winter, Trompet: Pier Borkent.