• Eigen foto

Hans Dulfer met danceband in Duycker

HOOFDDORP Na de aankondiging dat Waylon in april Poppodium Duycker zal platspelen komt ook Hans Dulfer naar Hoofddorp.

Vrijdag 2 maart geeft de bekendste saxofonist van Nederland een show waar iedere muziekliefhebber niet voor weg kan lopen. Dulfer gaat met de tijd mee en volgt de meest recente trends. Met zijn brede kennis en ervaringen blijft hij nieuwe muziek maken.

Dulfer staat bekend om zijn onconventionele live-optredens en zijn ongecompliceerde no nonsens contact met zijn publiek. Kapsones komt niet in het woordenboek van Hans voor en zijn liefde voor het live spelen is duidelijk zichtbaar.

In Duycker pakt hij flink uit en komt hij met zijn voltallige danceband waarvan de leden ook niet de eerste de beste zijn. Het wordt dus een vrijdagavond met live muziek van hoog niveau met een fantastisch geluid in de zaal van Duycker, dus geniet en dans.

De band bestaat verder uit John Helder (MC), Jerome Hol (gitaar), Eric Barkman (elektrische bas) en Joris Feijertag (deejay en drums).

Voor een impressie is alvast een filmpje te bekijken op www.duycker.nl. Kaarten zijn 15 euro in de voorverkoop, de deuren gaan om 20.00 uur open.