• Redactie

Het coolste indoorpretpark van Haarlemmermeer

NIEUW-VENNEP In de kerstvakantie opent het KinderPretpark in de VanzantenHal weer haar deuren. Het grootste en gezelligste indoorspeelparadijs van Haarlemmermeer en omstreken. Het KinderPretpark Kersteditie biedt met tientallen opblaasattracties en -hindernisbanen dolle pret. Kinderen kunnen er rennen, springen, klimmen, klauteren, skelteren, glijden, trampolinespringen of voetballen (op www.kinderpretpark.nl zijn de attracties te bekijken).

Voor de echte kleintjes, tot een 1 meter lang, is er een apart gedeelte met onder andere een kleine disco, ballenbak en springkussen. De adviesleeftijd voor het indoorpretpark is 2 t/m 11 jaar.

De Foodcorner heeft een ruime keuze eten en drinken. Eigen consumpties zijn niet toegestaan, dit wordt gecontroleerd bij de deur. Openingstijden KinderPretpark Kersteditie: dinsdag 27 december tot en met zondag 8 januari van 10 tot 17 uur (gesloten op 31/12 en 01/01). Entree t/m 14 jaar: 6,00 euro. Entree 15 jaar en ouder: 2,50 euro. Baby's tot 1 jaar gratis. Kinderpartijtjes kunnen ook bij VanzantenHal gevierd worden!

VanzantenHal, IJweg 1415 Nieuw Vennep (stel navigatie in op 1413). In de hal is wifi, men kan er pinnen en ook zijn in de toiletten babyvoorzieningen aanwezig. Naast de hal is ruimschoots gratis parkeergelegenheid. Meer info op www.kinderpretpark.nl.