• JOSEPH
  • JOSEPH
  • JOSEPH
  • JOSEPH
  • JOSEPH

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat zet extreem hoog niveau neer

HOOFDDORP Onder grote belangstelling heeft afgelopen zondag de officiële première plaatsgevonden van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. In Schouwburg De Meerse speelde de Topklas van Musical 2.0 naar regie van Mark van Haasteren de hitmusical van Andrew Lloyd Webber.

De cast ontving een minutenlange staande ovatie na afloop van de voorstelling. Ruim een uur lang denderde de voorstelling in hoge snelheid van hoogtepunt naar hoogtepunt. Niet alleen de zaal was enthousiast, maar ook recensent Mats Hoogland schreef namens MusicalNieuws: “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat van Musical 2.0 is een feest voor het oog en het oor. 35 Jonge toptalenten zetten een voorstelling van extreem hoog niveau neer. Je ziet de liefde van iedereen voor het stuk, de muziek, de kostuums en het decor.”

Ook producent Dennis Piek was zeer tevreden na afloop: “We hebben vijf maanden lang keihard naar deze dag toegewerkt. Als alles dan precies op z’n plek valt, is onze missie geslaagd. Ik ben enorm trots op deze groep en ben ervan overtuigd dat dit zeker niet het laatste is wat we van deze groep toptalenten gaan zien!”

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is op zondag 20 januari nog twee keer te zien in de grote zaal van Schouwburg De Meerse. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl en/of 023 – 55 63 700.