• Ellen la Faille
  • Ellen la Faille
  • Keltfest
  • Keltfest

Keltfest komt naar de Groene Weelde

VIJFHUIZEN Het populaire outdoor festival Keltfest komt in het weekend van 25 en 26 mei naar de Groene Weelde in Vijfhuizen. Deze twaalfde editie zit boordevol fantastische livemuziek en activiteiten die je helemaal in de Keltische sfeer brengen. Naast het muziekfestival, de verschillende workshops en een grote markt zijn er ook dit jaar spannende competities te bekijken, zoals de Highland Games en de Continental Contest.

Het wordt heerlijk dansen op de Keltische folk/rock muziek van bijvoorbeeld de bekende Nederlandse band Rapalje. Ook Celkilt uit Frankrijk, de band die op veel grote festivals in het buitenland punchy rock ten gehore brengt, weet altijd de juiste snaar te raken. Verder zorgen The Royal Spuds, Barnyard Tea, The Coincidences en Minstrel Season ervoor dat er tijdens Keltfest voor ieder wat wils is.

Van ontspanning naar spanning, want wie wint dit jaar de Highland Games? Wout Zijlstra, een van Nederlands meest succesvolle sterke mannen ooit, organiseert de spectaculaire wedstrijden van Highland Games.