• Hilde de Wolf

Kerstmuziek in Cruquius Museum

CRUQUIUS Dubbelkwartet Vocalgroup Cigale verwarmt op zaterdag 23 december het Cruquius Museum met Christmas Carols. Sluit aan de vooravond van kerst een museumbezoek af met dit sfeervolle concert. De ervaren zangers van Vocalgroup Cigal ontwikkelden door jaren samen te zingen een mooie samenklank. Naast de muzikale elementen besteedt Cigale ook veel aandacht aan de presentatie. Zij neemt het publiek mee in een speciaal, vaak actueel verhaal. Geniet op zaterdag 23 december tussen 16 en 18 van een kerstmiddag met koormuziek en warme glühwein in Cruquius Museum. En zing een lied mee.

Vocaal dubbelkwartet Cigale bestaat uit: Rosalie Meulenkamp, Alphons Rommelse, Marjolijn Houwing, Margriet van Kaam, Frans Funnekotter, Kees Giesbergen, Belinda Maagd en Erik Warns.Bekijk de Facebook-pagina van Cigale: www.facebook.com/cigalevelsen.

Luisteren is gratis, exclusief museumentree (gratis toegang met museumkaart). Voor glühwein en hapjes wordt een kleine vergoeding gevraagd. U vindt Cruquius Museum op Cruquiusdijk 27. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Informatie over openingstijden kijk op www.haarlemmermeermuseum.nl.