• Eigen foto

Kinepolis Ladies Night vol sexy glamour met Ocean’s 8

HOOFDDORP Vrouwenfilms zoetsappig? Ocean’s 8 bewijst het tegendeel. Met nog maar een paar dagen te gaan is dit de kans om de film als eerste te zien: check Ocean’s 8 tijdens de speciale Kinepolis Ladies Night voorpremière op woensdag 13 juni.

‘Een film met een lekker tempo en vol sexy glamour.’ Het enthousiasme van de Amerikaanse pers doet ons reikhalzend uitkijken naar Ocean’s 8. Gelukkig hoeven we niet te wachten tot de officiële Nederlandse release op 21 juni. Bij Kinepolis kunnen ladies namelijk al op woensdag 13 juni terecht bij de speciale Ladies Night voorpremière van Ocean’s 8!  

Partner in crime In Ocean’s 8 heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) vijf jaar, acht maanden, 12 dagen en een beetje moeten wachten op de grootste roof van haar leven. Om de klus te klaren, stelt ze samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) een team van specialisten samen.  

Stijlvolle diamantdieven Houd je van actie, spanning én stoere vrouwen? Wil je de stijlvolste diamantdieven zien shinen in de nieuwste actiekomedie Ocean’s 8? Kom dan 13 juni met vriendinnen naar de bad ass Kinepolis Ladies Night. Bezoekers krijgen een drankje, maken kans op toffe prijzen en shopt bij stands met fashion en accessoires geheel in de sfeer van de film.