• PR

Koor Route 66 treedt op tijdens Laat je zien!

NIEUW/VENNEP Donderdag 10 november, vanaf 20 uur is het weer tijd voor open podium Laat je zien! In het Pier Kafé aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep laten bewoners van Haarlemmermeer hun talenten zien. In het kader van Route 65 treedt ook het koor Route 66 op deze avond!

Laat je zien! is het maandelijkse open podium van Pier K. Iedereen is welkom om 10 minuten iets van zichzelf te laten zien; van zang tot dans en van stand-up comedy tot het voordragen van een gedicht. Pier K docent en zanger Dennis Kivit presenteert en neemt de regie en muzikale begeleiding op zich. Wie op 10 november nog mee wil doen kan zich aanmelden via dennis.kivit@pier-k.nl. Publiek kan voor € 5,- een kaartje kopen aan de deur.

Onder de naam Route 65 organiseert Het Cultuurgebouw, waar Pier K onderdeel van is, een maand lang voorstellingen, lezingen, filmvertoningen, workshops en andere activiteiten voor 65-plussers. Route 65 staat deze keer in het teken van de USA. Om ook Laat je zien! een Amerikaans tintje te geven treedt onder leiding van dirigent Rob van Dijk het koor Route 66 op. Het optreden van Route 66 zit bij de toegangsprijs voor Laat je zien! inbegrepen.