• PR

Legendarische bassist Stu Hamm in Duycker

HOOFDDORP De legendarische bassist Stu Hamm betreedt 9 november het podium van Duycker. Hij laat er zijn grootste hits horen. Hij staat op het podium samen met zijn band bestaande uit Craig Blundell op de drums en Jack Gardiner op gitaar. Piere and Barend Courbois staan in het voorprogramma en zorgen dat de zaal goed opgewarmd wordt. Kaarten kosten 21 euro in de voorverkoop en de deuren gaan om 19.30 uur open.

INVLOEDRIJK Hamm is één van de meest invloedrijke elektrische bassisten van de laatste halve eeuw. Hij staat bekend om zijn bijzondere slapping en popping technieken. Hij gaat verder met de revolutie die Jaco Pastorius in de jaren '70 begon. Hamm staat bekend om zijn werk met de beste gitaarspelers van

deze generatie. Tijdens deze Greatest Hits tour geeft hij zijn fans wat zij willen horen: zijn bekendste, meest geliefde en meest verrassende nummers die hij opnam met onder andere Vai, Satriani, Eric Johnson, en Frank Gambale.

COURBOIS Bird Award winnaar 'Sir' Pierre Courbois is één van de meest gerenommeerde

Nederlandse jazz drummers. Samen met zijn zoon, bassist Barend Courbois (Blind Guardian, Vengeance) zal de inmiddels 76-jarige drummer hoogtepunten spelen uit zijn eigen carrière én die van Barend. Publiek kan jazz en rock verwachten. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl.