Live in The Shack: Stones Sessions

OUDE MEER Muziekliefhebbers weten het al langer: voor goede live muziek moet je in The Shack zijn. In het muziekcafé in Oude Meer staat (bijna) wekelijks live muziek van hoog niveau op de agenda. Komende zondag is er de Amy Winehouse undercoversessie, maar die is al uitverkocht. Zondag 10 februari speelt de Remband. 

Wie muziek graag in het echt beleeft, zit goed in The Shack. In het muziekcafé aan de Schipholdijk 253B staan wekelijks de beste bands en artiesten op het podium, van grote internationaal bekende muzikanten en bands als James Harman, Barrelhouse, Dany Lademacher's Wild Romance en Drukwerk tot vooral lokale bekenden als Coolcast, Bocin' The Vox en de Little Boogie Boy Blues Band. Ook de zogenaamde undercoversessies - waarbij muzikanten zich uitleven op het coveren van één specifieke artiest of band - zijn populair. Onder meer Pearl Jam, Beasty Boys, The Doors, Metallica en Joe Cocker werden al eens in het zonnetje gezet.

FILMCAMERA'S René Brons is een fervent bezoeker van het muziekcafé en neemt, als hij op bezoek gaat, altijd een van zijn vele filmcamera's mee. In de loop der jaren legde hij daarmee een veelvoud aan artiesten vast. HCnieuws.nl en het Witte Weekblad hebben toegang gekregen tot het immense archief van Brons en laten op deze plek zien wat de thuisblijvers gemist hebben. Deze week: Stones Sessions.

Wil je een kijkje nemen in het meer dan 2.500 video's tellende archief van René Brons? Dat kan via zijn website. Meer informatie over The Shack vind je hier