• Fortnight Swing BigBand.

    PR
  • Jazzkatz.

    PR
  • Rata Jazz Kids.

    Lieke Heijn & Pim Janswaard

Meer Jazz Regionale talentendag

NIEUW-VENNEP Stichting Meer Jazz houdt zondag 17 maart van 15.15 tot 18.00 uur een regionale talentendag in De Rustende Jager, Venneperweg 471.

De deur gaat open om 15.00 uur en de toegang is gratis. Drie bands presenteren achtereenvolgend een eigen programma van 45 minuten.

RATA JAZZ Deze band bestaat uit zeven jeugdige muzikanten in leeftijd variërend van tien tot vijftien jaar uit de Zaanstreek. Vier blazers, een slagwerker, een gitarist en een bassist. Keurig in het pak, geheel in stijl van de Blues Brothers met stoere hoedjes en zonnebrillen. Ze staan onder leiding van trompettist Bart Tuinman.


DE JAZZKATZ Een band uit Katwijk met swingende jazz uit de jaren '60 en '70. De band komt voort uit de muziekschool van Katwijk en bestaat uit Gijs van der Plas (drums), Jaap van der Plas (bas), Jeroen Krah (toetsen), Tinus de Vreugd (tenorsax) en Rianne de Vreugd (altsax).


FORTNIGHT SWING BIGBAND Dit is de verrassendste bigband uit Mijdrecht onder leiding van trombonist Frans Cornelissen (o.a. New Cool Collective en Cubop City Bigband). Het repertoire varieert van swing, blues en jazz tot latin en pop. Een veelzijdig orkest met een fijne zangeres. Er kan weer gedanst worden met deze feestelijke afsluiter van de regionale talentendag.