Muzikale reis door Ierland met O'Dreams

HOOFDDORP O'DREAMS neemt het een publiek vrijdag 22 februari om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis mee op een muzikale reis door Ierland. Het Iers-Nederlandse O'DREAMS timmert flink aan de weg in de internationale wereld van folk en singer/songwriters.

In de voorstelling 'Broken' keren ze terug naar de plekken in Ierland waar hun gezamenlijke avontuur ooit begon. Om breuken te helen en nieuwe crashes te voorkomen. Schieten de scheuren steeds verder in hun onderlinge verhoudingen? Of komen ze zelf én samen sterker terug dan ooit?

BEWOGEN REIS Een bewogen reis van drie muziekvrienden door Ierland. Een ware trilogie met parels van Ierse songs als hun enige kompas. Dwars over de breuklijnen van zowel hun vriendschap als het land dat hen zo lief is. Een zeer muzikale én vermakelijke voorstelling vol magische songs.

O'DREAMS is een Iers/Nederlands trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek weet te raken. John Flierman, Danny Guinan en Ed Veltrop spelen niet alleen in Nederland en België, maar toerden in het verleden ook veelvuldig door Ierland en deden zelfs een reeks concerten in de Chinese steden Beijing en Shanghai.