• Manatees

    PR Manatees

Nieuw talent van eigen bodem

HOOFDDORP Bij Poppodium Duycker is het donderdag 31 januari om 20.00 uur tijd voor een Frisse Duyck. Stad en land zijn afgespeurd om het publiek kennis te laten maken met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene. Haris, The Manatees, Close 2 Fire en Peperbek staan op het programma. De zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 8,50 euro.

HARIS De 23-jarige singer-songwriter Haris won op 18-jarige leeftijd X-Factor, waarna hij tekende met Sony Records. Dit voorjaar brengt hij zijn album wereldwijd uit.

THE MANATEES Naast Haris staan The Manatees op het programma. Deze vijfkoppige Noordwijkse band blinkt uit in het maken van makkelijk te luisteren pop-rock muziek.

CLOSE 2 FIRE De derde act is muzikale vriendengroep Close 2 Fire. Met drums, fijne basloopjes, meeslepende gitaarriffs, tamboerijn en mondharmonica beloven zij een energiek optreden.

PEPERBEK Afsluiter van deze editie is Peperbek, bestaande uit zes Haarlemse jongens. Het is muzikaal talent in gevecht met verbale joligheid op een bedje van funk en feest.