• Govert de Roos

'Omdat ik zoveel van je haat'

HOOFDDORP Mylou Frencken en Pieter Tiddens hebben een liefdesrelatie, maar niet met elkaar. Ze maken er wel samen een voorstelling over. Reizend in het busje onderweg naar de succesvolle 'RouwRevue' ontstond het idee een trouwrevue te maken. De voorstelling is te zien op vrijdag 20 april om 20.30 in de kleine zaal van Schouwbrug De Meerse.

Hoe gaan we om met het liefdesleven? Je houdt van zijn ogen, maar die sokken. Je haat haar gedram, maar bemint haar geur. Liefde en haat kunnen niet zonder elkaar. Zelfs in bed zou je hem/haar weleens met lakens en al willen verscheuren. Bestaat eeuwige liefde nog of is er een houdbaarheidsdatum?

Pieter is op weg naar zijn zilveren bruiloft en Mylou stort zich in een nieuw avontuur. De sfeer van de 'RouwRevue' nemen zij mee. Openhartig, emotioneel, ketend en muitend. Voor iedereen die een liefde koestert. Getrouwd, losbandig, worstelend of dartelend. Onderzoek zonder vooraf de antwoorden te weten. Zonder het gevoel voor de humor te verliezen, fijn dartelen op het randje van scheiding.