• Robert Lagendijk

Open dagen en proeflesweek Pier K

HAARLEMMERMEER Zie, hoor en beleef alles wat Pier K in het komende nieuwe seizoen te bieden heeft. Op zaterdag 8 september in Pier K Nieuw-Vennep (Harmonieplein 2) en zondag 9 september in Pier K Hoofddorp (Raadhuisplein 9). Van 13.00 tot 16.00 uur zijn de deuren geopend. Toegang is gratis.

OPEN DAG Tijdens de open dagen kan iedereen zich volop vermaken bij Pier K. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld in de prachtige ateliers, onder leiding van Pier K docenten, aan de slag met onder andere tekenen & schilderen, beeldhouwen. Je kan heel veel verschillende instrumenten uitproberen of een stemtest doen. Tevens worden er diverse workshops gegeven die een indruk geven van de cursussen die Pier K komend seizoen aanbiedt.

PROEFLESWEEK Voor mensen die benieuwd zijn of een cursus wat voor hen is kunnen van maandag 10 tot en met zaterdag 15 september de Proeflesweek volgen bij Pier K. Tijdens de proeflesweek kunnen geïnteresseerden met alle cursussen van Pier K meedoen. Meedoen met een cursus tijdens de proeflesweek is geheel vrijblijvend. Opgeven en meer informatie via www.pier-k.nl.