• Eigen foto

Spannende familiemusical Dummie de Mummie in De Meerse

HOOFDDORP Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk.

En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook… Wat doe je dan? Dummie de Mummie is een kinderboekenserie, geschreven door Tosca Menten. De boeken werden meermaals bekroond en in de serie zijn al 300.000 boeken verkocht. Na twee succesvolle films is er nu een splinternieuwe familiemusical.

Net als in Dolfje Weerwolfje, de vorige productie van Rep, is eigenheid de rode draad, afwijken is niet eng, anders zijn is juist leuk. Dummie de Mummie is zaterdag 3 maart te zien in de grote zaal van De Meerse om 14.00 uur. Kaarten van 18,50 euro zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of 023-5563707.