Strudelfest zet opnieuw divers programma neer

HOOFDDORP Op zaterdag 12 november is Podium Duycker het festivalterrein van Strudelfest. Er staat een divers muziekprogramma klaar. Zo zijn er optredens van bands als St. Tropez (voormalig Go Back To The Zoo), NECROTTED (DE) en Pene Corrida. Daarnaast zijn er diverse kunstenaars aanwezig en is er een afterparty in het Duyckercafé.

Strudelfest gaat dit jaar terug naar de roots, terug naar hoe het allemaal begon. Het wordt intiem, knus en er wordt weer meer geëxperimenteerd. Ook dit jaar is er weer genoeg art te zien en gaat er aan de harde, mooie en sfeervolle dance en rockmuziek niks ontbreken.

BANDS De organisatie is blij om de vuige Amsterdamse yachtpunk band St. Tropez te verwelkomen op Strudelfest. De band bestaat uit de leden van Go back To The Zoo, zij besloten een nieuwe band te beginnen met nieuwe muziek.

De mannen van de zuid Duitse death metal band Necrotted hebben voor ieder wat wils: meeslepende melodische gitaarriffs, een rammende sound die samenkomt met stampende slams en catchy refreinen die allemaal overgoten zijn met een diep, gruntend stemgeluid. De band speelde al samen met grootheden als Hatebreed, Napalm Death, Kataklysm en The Dillinger Escape Plan.

Pene Corrida: 'Dumpert, 3fm, radio 538, radio Veronica en vele zalen en festivals hebben het allemaal meegemaakt. Niemand is veilig voor de meest beruchte coverband van Nederland'. Pene Corrida, bestaande uit zes jongens in de twintig, en maken metal covers van bekende popnummers.

Naast deze bands zijn er nog een groot aantal bands en optredens die zeker de moeite waard zijn. Kijk voor de volledige line-up en programma op www.duycker.nl.