• Artquake

Talenten gezocht voor Artquake's theater Bootcamp

HOOFDDORP Jongeren krijgen zondag 23 april de kans om hun talenten te laten zien tijdens De Grote Auditiedag en zij maken daarmee kans om deel te nemen aan de Bootcamp in Nederland én Amerika. De Bootcamp is een multidisciplinair theaterproject waarbij een groep jongeren uit Nederland en Amerika samen met bevlogen docenten toewerken naar een door hen geproduceerde theatervoorstelling. Artquake is nadrukkelijk op zoek naar deelnemers met verschillende niveaus, dus zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Inschrijven voor De Grote Auditiedag is gratis, inschrijven is mogelijk door te mailen naar bootcamp@duycker.nl.

Om mee te kunnen doen aan Bootcamp worden er deelnemers geselecteerd tijdens De Grote Auditiedag. Hier krijgen jongeren de kans om mee te doen aan workshops op het gebied van dans, theater en muziek. Ook krijgen de deelnemers 1 minuut tijd om indruk te maken op de jury, zij mogen deze minuut zelf invullen. Aan het einde van de dag worden de deelnemers van de Bootcamp in Nederland en Amerika bekend gemaakt.

Er komen ook een aantal deelnemers vanuit Amerika naar Nederland om deel te nemen aan Bootcamp. De Bootcamp in Nederland vindt plaats tussen 26 juli en 11 augustus 2017 in Podium Duycker Hoofddorp.

Enkele kandidaten worden geselecteerd voor de scholarship in Atlanta (Amerika) ter waarde van €1200,-. De kandidaten zullen deelnemen aan het Youth Creates programma van het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages. De Bootcamp in Amerika vindt plaats tussen 12 juni en 16 juli 2017.

Jongeren die zich in willen schrijven sturen een mail naar bootcamp@duycker.nl met daarin de reden dat ze mee willen doen.

BOOTCAMP De Bootcamp is een intensief 2,5 weken durend project waarbij deelnemers samen met bevlogen docenten toewerken naar een theaterproductie in Schouwburg De Meerse. De voorstelling wordt een verrassende mix van toneel, dans en zang waarvan de deelnemers zelf de inhoud bepalen. Het thema van de voorstelling heeft altijd een maatschappelijke inslag. Bootcamp is een samenwerking tussen Artquake, Pier K, De Meerse en 7 Stages.