• Pixabay.com

Twee drumstellen om mee te spelen

LIJNDEN Brian Frasier Moore, de man die drumt in de band van Justin Tmberlake, komt zaterdag 14 juli voor de tweede keer een drumclinic geven bij Terpstra Muziek Drumland. Ook dit keer staan er twee drumstellen klaar, waar bezoekers met de werelddrummer kunnen jammen, of hun drumproblemen aan kunnen pakken. Moore is in Nederland vanwege het concert van Justin Timberlake in de Ziggo Dome. Timberlake speelt op 15 juli, dus wie de drummer na de clinic nog eens aan het werk wil zien, hoeft niet lang te wachten.

MADONNA In 2014 gaf Moore voor het eerst een clinic op het Slagwerkkrant Podium. Hij was destijds in Nederland vanwege Madonna's optreden in Amsterdam. Hij verraste bezoekers toen met twee drumstellen die op het podium stonden. Geen anderhalf uur durende eenmansshow zoals normaal gedaan wordt tijdens clinics, maar samen met bezoekers jammen, uitleggen en alles aanpakken waar zij tegen aanlopen met drummen. Ook dit keer komt hij met twee drumstellen en staat het bezoekers vrij om mee te spelen.

CLINIC Als aanvulling op de clinic 's avonds geeft Brian overdag exclusieve één op één drumlessen. Deze lessen waren binnen een half na publicatie allemaal volgeboekt. Kaarten voor de drumclinic kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn beschikbaar via www.drumland.nl. Deuren gaan om 19.00 open, aanvang van de clinic is 20.00 uur.

SPECIAALZAAK Terpstra Muziek Drumland is een speciaalzaak voor slagwerk en blaasinstrumenten. Met een ruime collectie hout- en koperblaasinstrumenten, klassiek-, marching-, drums- en percussieslagwerk is het dé winkel voor drummers, blazers, muziekverenigingen en orkesten. Naast de verkoop van instrumenten hebben zij regelmatig clinics en privélessen van topmuzikanten uit binnen- en buitenland. De muziekzaak is te vinden aan de Melbournestraat 2 in Lijnden.