• pr

Van thriller tot luchtige komedie in Cinemeerse

HOOFDDORP Een psychologische thriller, een luchtige komedie en een actiefilm. Cinemeerse presenteert deze week een breed palet aan films.

WIND RIVER Een wildjager (Jeremy Renner) helpt beginnend FBI agente (Elizabeth Olsen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn eigen verleden. Wind River is het regiedebuut van Taylor Sheridan, schrijver van de veelgeprezen films Sicario en Hell or High Water. Regie is van de hand van Taylor Sheridan. De actiefilm gaat donderdag 14 september in première.

BELLA DONNA'S Bella Donna's is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde… De film gaat donderdag 14 september in première.

WINACTIE BELLA DONNA'S De redactie van uw weekblad mag één keer twee kaartjes weggeven voor de film Bella Donna's (op een dag naar keuze). Wat dient u hiervoor te doen? Noem de namen van drie actrices die meespelen in de film Bella Donna's. Uw antwoord kunt u voor maandag 18 september sturen naar hcredactie@bdu.nl.

De winnaar van de twee kaartjes krijgt persoonlijk bericht.