• Pr.

Zaterdag én zondag live muziek in The Shack

OUDE MEER Het jaar loopt weer op zijn eind maar voor het jaar afgesloten wordt heeft The Shack een wel heel bijzondere undercoversessie op het programma staan; namelijk een fantastisch eerbetoon aan Peter Green. Peter Green, bij de meeste bekend als zanger/gitarist én oprichter van Fleetwood Mac, maar die met zijn band eind jaren '60 al furore maakte en fantastisch mooie songs heeft geschreven als Albatross, Need Your Love So Bad, Black Magic Woman, Oh Well. The Shack is op zaterdag 16 december open om 20 uur. Peter Green undercover begint om 21 uur, entree is 10,-.

Opzwepende gitaar-duels, soulvolle zang en een meedogenloos groovende ritme-sectie staan garant voor een topavond voor Peter Green's Fleetwood Mac fans en bluesliefhebbers in het algemeen. Een vette aanrader, mede dankzij de line-up, waar het publiek héél blij van gaat worden: Vedran Mircetic (De Staat), Richard van Bergen (Rootbag), Mike Seedee (Black Bottle Riot), Bob Hogenelst (Birth Of Joy), Pieter Holkenborg (Automatic Sam) Wederom een niet te missen tribute aan een topband die een vette stempel heeft weten te drukken op de geschiedenis van de popmuziek.

Op zondag 17 december het op een na muzikale evenement in The Shack, en traditiegetrouw staat dan Coolcast op het podium. En ook dit jaar zullen er weer diverse waaghalzen het podium betreden om hun muzikale bijdrage te leveren, samen met doorgewinterde muzikanten als onder andere Hans en Remco Millenaar, Rob Ruijter, Piet van Leeuwen, Ron Schalkwijk, Chaja van der Heide en André van Solinge en David en Anne-Lot (Boxin' The Vox). De Shack is deze dag open om 15 uur, Coolcast begint om 16 uur en de entree is gratis.Zondag 24 december, vanaf 21 uur, is er de traditionele Rockin' X-Mas Eve met Hucksters. De Shack is gelegen aan de Schipholdijk 253b.

Kijk op: www.the-shack.info.