• Eigen foto

4Building: Kwaliteit staat voorop

NIEUW-VENNEP Onafhankelijk, innovatief bouwadviesbureau 4Building is verhuisd naar een mooi nieuw kantoorpand aan de Lireweg in Nieuw-Vennep. Het pand werd onlangs feestelijk geopend door Ilknur Dönmez, Hoofd Economische zaken en Luchthavenzaken.

Philip Wenneker is één van de drie partners. Hij vertelt: "We wilden heel graag terug van Rijnsaterwoude naar Haarlemmermeer, waar we voorheen ook waren gevestigd. We hebben altijd veel binding gevoeld met de bedrijvigheid in Haarlemmermeer en Schiphol. Dit gebied is toch ook niet voor niets de economische motor voor Nederland. De ondernemersgeest wordt hier ook echt gevoeld. We zijn erg blij met onze nieuwe locatie en zijn landelijk inzetbaar. Maar de meeste klanten zijn gevestigd in de Randstad."

4Building staat voor een integrale en creatieve aanpak en geeft projectadvies begeleiding en ondersteuning van begin tot ingebruikname van een bouwproject. "Als onafhankelijk adviesbureau dienen wij alleen de commerciële doelstellingen van de klant en zorgen wij ervoor dat alle wensen worden vervuld door een geheel eigen aanpak. Wij voelen grote betrokkenheid bij de klant en veel verantwoordelijkheid", aldus Wenneker.

VEEL DIENSTEN Kwaliteit staat voorop voor 4Building in elke sector en in elk project. Het bureau is vertrouwd met projecten in uiteenlopende sectoren. Met name voor projecten in de gezondheidszorg, onderwijs, hospitality, logistiek en industrie wordt 4Building ingeschakeld. Er wordt een breed scala aan diensten geleverd, van conceptontwikkeling tot aanbestedingen, en van risicomanagement tot aankoopkeuringen.

Wenneker: "We vinden het belangrijk om ons continu te blijven ontwikkelen en in te springen op wat de markt vraagt. 4Building is daarom ook betrokken bij veel duurzame bouwprojecten. Wij zijn daarom een nieuwe afdeling gestart waarbij klanten als de overheid, energiebedrijven en andere grote bedrijven worden geholpen om over te schakelen naar duurzame energiebronnen."

Wenneker vervolgt met gepaste trots: "QO Hotel in Amsterdam heeft ons verschillende nominaties voor design en duurzaamheid opgeleverd. Ook zijn we betrokken bij verschillende projecten op Schiphol. Ons meest recente project dat is opgeleverd is het Corendon Hotelcomplex in Badhoevedorp."

Meer informatie is te vinden op de website www.4building.nl.