• pr

Agnita Bok nieuwe coördinator Bewust Haarlemmermeer

HOOFDDORP Bewust Haarlemmermeer, het platform voor bewust, gezond, duurzaam en prettig leven in de Haarlemmermeer, gaat sinds 1 april onder de coördinatie van Agnita Bok verder. Het platform, dat al enkele jaren actief is in de polder, was al enige tijd op zoek naar een nieuwe vaste coördinator nadat initiatiefnemer Else van Aken ermee was gestopt.

"Ik zie heel veel mogelijkheden om het netwerk van aangesloten bewuste ondernemers de komende tijd te laten groeien. Er is momenteel al een vijftigtal leden en ik zie het als een mooie uitdaging om dit uit te breiden. Er is veel vraag naar begeleiding en inspiratie op het gebied van gezondheid, welzijn, duurzaam leven en persoonlijke groei. Onze ondernemers bieden een grote diversiteit van diensten en producten die op deze vraag aansluiten. Het platform is er om die vraag en aanbod samen te brengen", aldus Bok.

ACTIVITEITEN Naast ledengroei wil bok ook het aantal activiteiten uitbreiden. Deze zullen voor een deel ook toegankelijk worden voor een breder publiek.

Geïnteresseerde ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen meer informatie lezen op en/of zich inschrijven via deze website.