• Picasa

Award voor Master Totaalinrichting

HOOFDDORP Nationale VP Interieur Award 2015 is dit jaar voor Master Totaalinrichting. De prestigieuze prijs is ingesteld door de Branchevereniging Projectinrichting en wordt jaarlijks uitgereikt voor het meest aansprekende projectinrichtingstraject.

Master Totaalinrichting ontving de prijs voor de complete inrichting en stoffering voor vloeren, wanden en ramen van het kantoorpand Rabobank regio Schiphol in Hoofddorp. Volgens de jury is er met veel vakmanschap een prachtig gerestyled kantoor ontstaan. De complete metamorfose kreeg gestalte door smaakvolle inrichting, veel contrasterende kleuren op de etages, afgewisseld met neutrale gangpaden. De inrichting van het pand bevatte veel raakvlakken met de omgeving van Hoofddorp.

Master interieuradviseur Niko Løndal, die het gehele project voor Master Totaalinrichting van begin tot eind leidde, is enorm trots op de BVP Award. Hij roemt in dit multi-disciplinaire project de bijzonder prettige wijze van samenwerking met de architect en de Rabobank.