• Crown Media Group

Badhoevedorper is slimste ondernemer van Nederland

BADHOEVEDORP De 9e BCB / Crown Media Business Challenge is een ware prooi geworden voor de 30-jarige Robert van Eekhout, CEO bij Van Ons Web & App Development uit Amsterdam. De in Badhoevedorp geboren en getogen rasondernemer mag zich nu een jaar lang 'De Slimste Ondernemer van Nederland' noemen. Op maandagavond 10 oktober won hij de felbegeerde kennistrofee tijdens het event in het Dorint Airport Hotel in Badhoevedorp.

Een waar feestje dus voor Van Eekhout die tijdens de kennisquiz de concurrenten met een enorme voorsprong versloeg. Van Eekhout is tevens de jongste winnaar ooit. Hij beantwoordde de 25 quiz- en kennisvragen als beste. Het thema was dit jaar Crowdfunding. En dát kon op veel belangstelling rekenen van ondernemers uit Haarlemmermeer en verre omstreken. De zaal in Badhoevedorp was tot de nok toe gevuld!

Het evenement dat al sinds 2008 vast op de Haarlemmermeerse ondernemerskalender staat, is een initiatief van BusinessClub Badhoevedorp in samenwerking met Communicatiebureau Crown Media. Elise van Poelgeest van de businessclub zegt: "Hoewel we goed begrijpen, dat iedere ondernemer maar al te graag aan het eind van de avond met de kennistrofee naar huis wil, gaat het vooral ook om kennisdelen - met een interessante gastspreker - en het bieden van netwerkpotentie."

"Met beide aspecten zat het dit jaar weer goed," zegt Jerry Helmers van Crown Media. "Er waren met name complimenten voor Simon Douw, dé autoriteit op het gebied van Crowdfunding in Nederland die een meer dan boeiende presentatie wist neer te zetten."

En winnaar Robert van Eekhout zelf? Die was volstrekt sprakeloos toen Douw bekend maakte dat hij de jaarlijkse Challenge had gewonnen. "Ik had dit écht niet verwacht….!"