• Gorthuis

Bakkerij Gorthuis genomineerd

HOOFDDORP Na een landelijke selectieronde, met mystery guests welke de winkel kwamen beoordelen en zonder dat de medewerkers hiervan op de hoogte waren is het bakkerij Gorthuis gelukt; ze zijn in de finale gekomen van de wedstrijd beste bakker van Nederland.

Samen met nog 6 andere bakkerijen strijden zij nu tot 8 januari voor deze mooie titel. Was de eerste ronde geheel in eigen hand door te zorgen dat de mystery guest tevreden de deur uit zou gaan met een goede indruk van de winkel en medewerkers, en een keuring van producten, de tweede ronde is zo mogelijk nog spannender aangezien er een eigen gemaakte vlog diende te worden ingeleverd over de winkel en bakkerij, welke op 9 december door RTL4 wordt uitgezonden tezamen met de vlogs van de andere genomineerden, dit filmpje is inmiddels "voor de bakker"

Maar ook de fans van bakkerij Gorthuis zijn in de finaleronde aan de beurt door middel van stemmen op de bakkerij via de website van de beste van Nederland.

"We hopen uiteraard dat iedereen die ons mooie bedrijf een warm hart toedraagt deze stem ook echt wil uitbrengen, voor ons is deze titel winnen toch een kroon op ons harde werken samen met ons topteam, en zeker leuk dat het precies in het jaar dat wij 95 jaar bestaan binnen ons bereik ligt nu", aldus Peter en Aria.

Om iedereen te bedanken voor het stemmen, heeft het Gorthuis team een speciale koek bedacht, de stemmertjes. Deze kunnen klanten gratis krijgen als deze met een screenshot van de tussenstand naar de winkel aan de Kruisweg komt, ook dingt u dan direct mee naar één van de drie heerlijke pakketten t.w.v. € 50.00 welke Gorthuis gaat verloten als ze de wedstrijd winnen op 8 januari aanstaande.