Bedrijven strijden om 'The Guts Award'

NIEUW-VENNEP Veertien bedrijven maken kans op de titel 'meest innovatieve bedrijf' van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Deze titel wordt tijdens The Guts Award uitgereikt aan het bedrijf dat de afgelopen periode het meeste moed en lef heeft getoond. De award uitreiking vindt plaats op 22 september van 15.30 tot 19 uur bij Aanpassingsbedrijf Bierman en draait om de pijlers toekomst, innovatie en succes.

Bedrijven die zich hebben opgegeven voor The Guts Award zijn Combine Logistics BV, Van Rhijn Bouw, Boekuwzending.com, HR Groep, ATN beveiliging, D.J. Middelkoop & Zn., Bianciuno, CTS Group, Het Autoschadehuis, Intertraining BV, Dupont Cheese, Pieter Smit, GET-E en CaptureTech. The Guts Award wordt door het parkmanagement van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer georganiseerd.

Volgens voorzitter Thomas Hendriksen is het een groot succes dat zoveel bedrijven zichzelf hebben opgegeven, of zijn opgegeven voor The Guts Award.

"De inschrijvingen lopen uiteen van kleinere bedrijven zoals bijvoorbeeld Bianciuno, tot grote spelers zoals bijvoorbeeld CTS Group of D.J. Middelkoop & Zn. Wat alle bedrijven gemeen hebben is dat ze allemaal op hun eigen manier innovatief en succesvol zijn. Persoonlijk verheug ik me nu dan ook al op de award uitreiking."

Tijdens de award uitreiking krijgt het bedrijf dat door de vakjury als 'meest innovatieve' bedrijf is bevonden de juryprijs. De inschrijvingen van alle bedrijven zullen door de vakjury nauw worden geanalyseerd en beoordeeld. Uit een eerste selectieronde zullen drie bedrijven overblijven die allemaal door de vakjury zullen worden bezocht. Naast dit bedrijfsbezoek krijgen de drie finalisten tijdens de award uitreiking de gelegenheid zich tijdens een pitch van 1 minuut aan de jury en het publiek te presenteren. Naast de juryprijs, krijgt het publiek ook de gelegenheid haar voorkeur uit te spreken voor haar favoriete bedrijf via een publieksprijs.

De vakjury die zich buigt over de inschrijving is inmiddels bekend en bestaat uit Gerco Tolsma, directeur MeerBusiness, Karin Moerkerk, eigenaresse van Innoventies en Inspire Me, en Frank Griekspoor, directeur Griekspoor en Griekspoor Thermal Coatings.

De award uitreiking is op 22 september. Tijdens de uitreiking zijn er enkele gastsprekers waaronder CEO van Vliegtickets.nl, dhr. Raymond Vrijenhoek. De inschrijving voor bezoekers blijft geopend via de site van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.