• Danny Schrama en Robert Frumau.

    Eigen foto

'BeleggingsAdviesCentrum is uw partner in beleggen'

NIEUW-VENNEP Na jarenlange samenwerking bij de Rabobank hebben Danny Schrama en Robert Frumau medio vorig jaar de stap genomen om als zelfstandig beleggingsadviseurs hun diensten aan te bieden binnen het BeleggingsAdviesCentrum (BAC). “Het geeft enorm veel energie om nu als zelfstandig adviseurs met onze uitgebreide kennis en ervaring mensen te helpen met het bereiken van hun financiële doelstellingen”, vertellen Danny en Robert met trots.

Danny (1972) en Robert (1974) wonen beiden in Nieuw-Vennep. Danny is een geboren en getogen Venneper en zijn familie woont hier al generaties lang. Robert komt oorspronkelijk uit Hillegom en woont ook al ruim 15 jaar in Nieuw-Vennep. Beiden zijn gecertificeerd beleggingsadviseurs en hebben samen meer dan 30 jaar ervaring met beleggen.

DIENSTVERLENERS Net als velen merken ook zij dat met name de Grootbanken steeds minder persoonlijke aandacht en service bieden aan hun klanten, iets waar Danny en Robert zich als dienstverleners pur sang maar slecht in kunnen vinden. “In de ruim 15 jaar dat wij onze klanten helpen met het samenstellen en onderhouden van hun beleggingsportefeuilles zien wij dat persoonlijk contact juist sterk bijdraagt aan de kwaliteit van onze dienstverlening”, licht Robert toe. Deze overtuiging was voor hun dan ook de belangrijkste drijfveer om samen het BAC op te richten.

De basis voor vertrouwen begint volgens Danny en Robert met een eerlijk en deskundig advies. “Wij beloven geen gouden bergen, maar schetsen een eerlijk en realistisch beeld van wat beleggen op de langere termijn voor mensen kan betekenen, waarbij wij uiteraard ook stilstaan bij de risico’s van beleggen”, vertelt Robert. “Het eerlijke verhaal, daar wint iedereen op de lange termijn mee”, vult Danny hem aan. “Wij adviseren maar de klant beslist uiteindelijk. Onze klanten hebben zo altijd volledig de beschikking en controle over hun vermogen en dat is wel zo’n prettig en veilig idee. Daarnaast zijn door onze kleinschaligheid de lijnen tussen ons en de klant kort en kunnen wij veelal een lager adviestarief rekenen dan andere aanbieders.”

VERTROUWEN GEEFT RUST Regelmatig persoonlijk contact is volgens Danny en Robert cruciaal voor het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met hun klanten. “Wij willen de mens achter het vermogen kennen. Vertrouwen geeft rust en leidt op termijn weer tot betere en rationele beleggingsbeslissingen. Men zegt niet voor niets dan emotie een slechte raadgever is, zeker bij beleggen”, benadrukt Danny. “Door regelmatig contact weten wij wat er speelt bij onze klanten en zorgen wij dat de portefeuille gedurende de beleggingsperiode blijft aansluiten op de wensen van de klant.”

Door de historisch lage spaarrente en de terugtredende overheid zijn steeds meer mensen op zoek naar rendement op hun vermogen. Beleggen is dan in veel gevallen een voor de hand liggende keuze. Beleggen is echter een complexe aangelegenheid die veel kennis, aandacht en een gestructureerde aanpak vereist. “Indien je zelf de benodigde kennis en ervaring ontbeert of er niet alleen de zorg voor wilt dragen, is het verstandig je door een specialist te laten adviseren en begeleiden. Het BAC is zo’n specialist.”

Meer weten? Kijk op www.beleggingsadviescentrum.nl of maak vrijblijvend een afspraak met één van de adviseurs.